PRINCE2® Foundation & Practitioner Combi

De combinatietraining Foundation & Practitioner zorgt ervoor dat u volledig bent voorbereid op beide PRINCE2® examens. De Foundation module brengt u online en volledig via e-learning compleet op de hoogte van PRINCE2® . De doelstelling van dit deel van de training is om u uit te rusten met gedetailleerde kennis van de PRINCE2® methode. Na het Foundation deel volgt de Practitioner training. Het komt nu aan op toepassen. In dit deel wordt de kennis met betrekking tot de inhoud en structuur van PRINCE2® uitgebreid. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de praktische toepasbaarheid van de methode, hetgeen wordt getest in het Practitioner examen.

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2® opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2® training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2® expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

PRINCE2® handleiding

De officiële PRINCE2® handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2®" is bij ons in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Voor het afleggen van het Foundation examen is aanschaf van de handleiding niet noodzakelijk. Voor het volgen van de Practitioner module adviseren wij de aanschaf van de handleiding. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden. De handleiding kost €95 bij PRINCE2online.

Examens

Het Foundation examen bestaat uit een 1 uur durend multiple choice examen. Het Foundation-examen kost €305.

Het Practitioner examen is een 2,5 uur durend "objective testing" multiple choice examen. Tijdens het examen mag de officiële PRINCE2® handleiding "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2®" geraadpleegd worden. Het Practitioner-examen kost €459.

De examens worden afgenomen bij Metier Academy in Nieuwegein. De data van de open examensessies zijn terug te vinden op de pagina Examendata.

Optie: online examen

Het is ook mogelijk om online examen te doen voor Foundation of Practitioner via de webcam. Op deze manier kunt u de examens doen op een door u gekozen tijdstip en locatie, mits u een geschikte ruimte tot uw beschikking heeft. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om in Nieuwegein de examens te maken. Klik hier voor meer informatie over het online examen. Kunt u niet naar Nieuwegein komen om de examens te maken? Kies dan voor deze optie!