PRINCE2® Foundation

De Foundation module brengt u online en volledig via e-learning compleet op de hoogte van PRINCE2® Foundation. De doelstelling van de training is ten eerste om u uit te rusten met gedetailleerde kennis van de methode, inclusief de zeven principes, zeven thema's en de zeven processen die centraal staan wanneer een project wordt uitgevoerd volgens de PRINCE2® methode. Het tweede doel is u voor te bereiden op het PRINCE2® Foundation examen.

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2® opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2® training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2® expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

PRINCE2® handleiding

De officiële PRINCE2® handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2®" is bij ons in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Voor het afleggen van het Foundation examen is aanschaf van de handleiding niet noodzakelijk. Voor het volgen van de Practitioner module adviseren wij de aanschaf van de handleiding. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden. De handleiding kost €95 bij PRINCE2online.

Foundation examen

Het Foundation examen bestaat uit een 1 uur durend multiple choice examen. De examens worden afgenomen bij Metier Academy in Nieuwegein. De data van de open examensessies zijn terug te vinden op de pagina Examendata. Het Foundation-examen kost €305.

Extra: online examen

Het is ook mogelijk om online examen te doen voor Foundation of Practitioner via de webcam. Op deze manier kunt u de examens doen op een door u gekozen tijdstip en locatie, mits u een geschikte ruimte tot uw beschikking heeft. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om in Nieuwegein de examens te maken. Klik hier voor meer informatie over het online examen. Kunt u niet naar Nieuwegein komen om de examens te maken? Kies dan voor deze optie!