Onze trainingen

15% korting
Geldig op alle Prince2 Foundation e-learning
én 100% korting op de toeslag voor online examinering,
indien u kiest voor online examinering

PRINCE2® Foundation training

De Foundation module brengt u online en volledig via e-learning compleet op de hoogte van PRINCE2 Foundation. De doelstelling van de training is ten eerste om u uit te rusten met gedetailleerde kennis van de methode, inclusief de zeven principes, zeven thema's en de zeven processen die centraal staan wanneer een project wordt uitgevoerd volgens de PRINCE2 methode. Het tweede doel is u voor te bereiden op het PRINCE2 Foundation examen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

Foundation examen

Het Foundation examen bestaat uit een 1 uur durend multiple choice examen. De examens worden afgenomen bij Metier Academy in Nieuwegein. De data van de open examensessies zijn terug te vinden op de pagina Examendata. Het Foundation-examen kost 305 euro.

Aanvulling: Online examens

Het is nu ook mogelijk om online examen te doen voor Foundation en Practitioner via de webcam. Op deze manier kunt u de examens doen op een door u gekozen tijdstip en locatie, mits u een geschikte ruimte tot uw beschikking heeft. Deze optie is vooral bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om in Nieuwegein de examens te maken. Klik hier als u wilt weten aan welke eisen u moet voldoen voor het online examen. Kunt u niet naar Nieuwegein komen om de examens te maken? Kies dan voor deze optie!

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" is bij ons in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. Voor het afleggen van het Foundation examen is aanschaf van de handleiding niet noodzakelijk. Voor het volgen van de Practitioner module adviseren wij de aanschaf van de handleiding. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden. De handleiding kost 95 euro bij PRINCE2online.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Volledig
Foundation e-learningjajaja
E-coach begeleidingneejaja
Foundation examenneeneeja
Toeslag Foundation examen onlineneeneenee
PRINCE2 handleidingneeneeja
Totaal€ 296,65€ 349,00€ 346,65€ 399,00€ 725,40€ 774,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.