Informatie rondom het Coronavirus

Voorzorgsmaatregelen

In een tijd waarin het Coronavirus wereldwijd is verspreid, realiseren we ons als geen ander hoe belangrijk het is dat we in deze periode onze verantwoordelijkheid nemen. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat Metier Academy alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen, om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Hierin volgen wij het advies en de richtlijnen van het RIVM.

Doorgang examens PRINCE2online

Op dit moment is het niet noodzakelijk om de klassikale examens af te gelasten. De examens vinden daarom gewoon plaats op de geplande examendata. Hieronder ziet u welke voorzorgsmaatregelen wij hebben getroffen om de examens te kunnen laten doorgaan.

Groepsgrootte

We hebben de examengroepen beperkt tot maximaal 8 personen gelijktijdig per examen/ruimte.

Ontvangstruimte en examenlokaal

De ontvangstruimte is vergroot zodat er meer afstand is tussen kandidaten. Omdat we de examengroepen zo klein mogelijk houden, biedt ons examenlokaal ruimte om voldoende afstand tussen de examenkandidaten te creëren. De examinator coördineert de indeling van de zitplaatsen in het examenlokaal. Na elk examen worden alle voorwerpen en oppervlakken waarmee de aanwezigen in contact kunnen komen ontsmet.

Klimaatbehandeling

In het examenlokaal is goede ventilatie aanwezig. Deze is gedurende het examen in werking.

Hulpmiddelen

Voor aanvang van het examen en na het examen heeft u de mogelijkheid om uw handen te wassen met handzeep en persoonlijke (wegwerp)handdoekjes.

Alternatief

Twijfelt u ondanks onze voorzorgsmaatregelen of u het PRINCE2 examen wel klassikaal wilt afleggen?

Dan kunt u ook overwegen om het examen online af te leggen. U kunt hierover meer informatie aanvragen via uw e-coach.