Over PRINCE2online

PRINCE2online is een product van Metier Academy Benelux. Metier Academy Benelux is een geaccrediteerd PRINCE2® Instituut (Accredited Training Organization). PeopleCert heeft Metier Academy Benelux formeel gekwalificeerd en geaccrediteerd om PRINCE2® opleidingen te verzorgen. Bij PRINCE2online krijgt u daarom altijd  de beschikking over het beste en meest actuele trainingsmateriaal om u voor te bereiden op het examen.

We zijn een opleider, adviseur, ontwikkelaar, partner en coach

Wij zijn een autoriteit op het gebied van interactieve blended en online trainingen en een vernieuwende en flexibele partner van onze klanten. Wij adviseren bedrijven over de opleidingsstrategie en helpen deze te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen.

Samen met onze klanten vinden wij het juiste antwoord op het gebied van opleidingen, wat de vraag ook mag zijn, met indrukwekkende resultaten als gevolg. Wij denken mee, komen met vernieuwende ideeën en laten zien hoe het nóg beter kan. Daarnaast worden wij door vele klanten geroemd om onze flexibiliteit en expertise. The sky is the limit!

Achtergrond

Metier Academy Benelux is ontstaan als dochteronderneming van Metier Academy International. Metier Academy, opgericht in 1999, vindt haar oorsprong in projectmanagement en is inmiddels een wereldwijde specialist in e-learning. Er worden per jaar duizenden mensen wereldwijd opgeleid in ‘best practices’ in projectmanagement. Metier Academy werkt voor organisaties in de publieke- en private sector in een breed scala van branches.

Metier Academy Benelux BV is gestart in 2007 en richt zich naast projectmanagement op professioneel opleiden. Als één van de eersten in Nederland houdt Metier Academy zich bezig met online opleidingen in verschillende branches en is inmiddels uitgegroeid tot een expert op dit gebied. Sinds 2007 heeft Metier Academy Benelux ruim 70.000 deelnemers opgeleid, waarvan op dit moment meer dan 24.000 mensen een actief account gebruiken.

 

Metier Academy Benelux