Onze trainingen

PRINCE2® Foundation training

De Foundation module brengt u online en volledig via e-learning compleet op de hoogte van PRINCE2 Foundation. De doelstelling van de training is ten eerste om u uit te rusten met gedetailleerde kennis van de methode, inclusief de zeven principes, zeven thema's en de zeven processen die centraal staan wanneer een project wordt uitgevoerd volgens de PRINCE2 methode. Het tweede doel is u voor te bereiden op het PRINCE2 Foundation examen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

Foundation examen

Het Foundation examen bestaat uit een 1 uur durend multiple choice examen. De examens worden online afgenomen door PeopleCert.

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" wordt door PeopleCert als e-book toegevoegd aan je PeopleCert account waar het wordt gekoppeld aan je Foundation certificaat. Hierbij heb je de mogelijkheid om tekst te markeren en aantekeningen in te voegen. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden.

Voortgang

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Foundation e-learningjaja
Foundation examenjaja
PRINCE2 handleiding (e-book)jaja
E-coach begeleidingneeja
Totaal€ 825,00€ 875,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.