Onze trainingen

PRINCE2® Practitioner training

De Practitioner training draait om toepassen. In deze module wordt de kennis met betrekking tot de inhoud en structuur van PRINCE2 uitgebreid. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de praktische toepasbaarheid van de methode, hetgeen wordt getest in het Practitioner examen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

Practitioner Examen

Het Practitioner examen is een 2,5 uur durend "objective testing" multiple choice examen. Tijdens het examen mag de officiële PRINCE2 handleiding "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" geraadpleegd worden. Deze handleiding is als e-book gekoppeld aan je Foundation certificaat in je PeopleCert account. De examens worden online door PeopleCert afgenomen.

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" wordt bij nieuwe Foundation trajecten door PeopleCert als e-book toegevoegd aan je PeopleCert account. Heb je je Foundation certificaat eerder behaald, maar ben je nog niet in het bezit van de handleiding? Voeg dan gelijk de handleiding (paperback) toe aan je bestelling. Handig om tekst te markeren en aantekeningen in te voegen. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Practitioner e-learningjaja
Practitioner Examenjaja
E-coach begeleidingneeja
PRINCE2 handleiding (paperback)neenee
Totaal€ 1.000,00€ 1.050,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.