Onze trainingen

Foundation & Practitioner training

De combinatie training Foundation & Practitioner zorgt ervoor dat u volledig bent voorbereid op beide PRINCE2® examens. De Foundation module brengt u online en volledig via e-learning compleet op de hoogte van PRINCE2. De doelstelling van dit deel van de training is om u uit te rusten met gedetailleerde kennis van de PRINCE2 methode. Na het Foundation deel volgt de Practioner training. Het komt nu aan op toepassen. In dit deel wordt de kennis met betrekking tot de inhoud en structuur van PRINCE2 uitgebreid. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op de praktische toepasbaarheid van de methode, hetgeen wordt getest in het Practitioner examen.

LoginHomeCourseVoortgangLes startLes toetsLes uitlegLes toets

Foundation examen

Het Foundation examen bestaat uit een 1 uur durend multiple choice examen. De examens worden online afgenomen door PeopleCert.

Practitioner Examen

Het Practitioner examen is een 2,5 uur durend "objective testing" multiple choice examen. Tijdens het examen mag de officiële PRINCE2 handleiding "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" geraadpleegd worden. Deze handleiding is als e-book gekoppeld aan je Foundation certificaat in je PeopleCert account. De examens worden online door PeopleCert afgenomen.

PRINCE2 handleiding

De officiële PRINCE2 handleiding: "het Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2" wordt door PeopleCert als e-book toegevoegd aan je PeopleCert account waar het wordt gekoppeld aan je Foundation certificaat. Hierbij heb je de mogelijkheid om tekst te markeren en aantekeningen in te voegen. Tijdens het Practitioner examen mag de officiële handleiding gebruikt worden.

Voortgang

E-coach

Afhankelijk van uw keuze worden onze PRINCE2 opleidingen begeleid door een gekwalificeerde persoonlijke mentor (onze e-coach). Tijdens de gehele online PRINCE2 training kunt u al uw vragen kwijt bij uw mentor. Dit zorgt voor de perfecte mix van zelfstudie en contact met een gekwalificeerde PRINCE2 expert. De e-coach volgt uw studieverloop en zal, indien nodig, u helpen uw voortgang te bewaken.

Voortgang

 
Basis
Standaard
Foundation en Practitioner e-learningjaja
Foundation examenjaja
Practitioner Examenjaja
PRINCE2 handleiding (e-book)jaja
E-coach begeleidingneeja
Totaal€ 1.825,00€ 1.875,00
 

Het is mogelijk in het bestelproces hierna specifieke onderdelen als optie toe te voegen. De genoemde prijzen zijn Exclusief BTW.